انتخاب روش خیاطی

آرین

من آرین سلطانی (Ari Sultani) هستم و این وب سایت شخصی من (بهتر بگم وبلاگ شخصی من) است و با این هدف طراحیش کردم که محلی برای زدن حرف‌های من و ارتباطم با بقیه در زمینه طراحی پوشاک -لباس- باشد. منتظر نظرات سازنده، پیشنهاد‌هاتون و کلا هر چیزی فکر می‌کنید باید درباره‌اش صحبت کنیم با هم هستم. ایمیل:Ari.Sultani@gmail.com

مطالب مرتبط

۱۷۶ دیدگاه‌

  1. sahar گفت:

    سلام ارين جان .واقعا شما درست مي گين .من خودم كارم حسابداريه ولي به خاطر علاقه به خياطي فقط يك دوره نازك دوزي متريك رفتم كه فقط واسه خودم لباس بدوزم و لذت ببرم .ولي بيشتر دوست دارم لباس بي عيب و نقص درست كنم ولي متاسفانه اون چيزي كه مي خوام در نمياد و اين منو زده مي كنه چون در دوره نازك دوزي به ما ايرادات اندامي ياد ندادن واسه همين نمي دونم اگر بعضي از جاهاي لباس بخوام كم يا زياد كنم چه تاثيري روي لباس مي ذاره.

    • آرین گفت:

      سلام سحر جان،
      علاقه خیلی مهم هست به‌نظر من. اگر حوصله و وقتش رو داری، از تغییراتی که میخوای بدی یه پاترن تیپ درست کن و تستشون کن.
      هم پارچه ازون هست و هم هیجان زیادی داره 🙂

  2. بهنوش گفت:

    سلام آرین جان، من الان با سرچ کردن در مورد اینکه کدوم متد خیاطی از همه کامل تر و بهتره به سایت شما رسیدم. می خواستم اگه ممکنه ازت راهنمایی بگیرم، من هنوز مطمئن نیستم بخوام خیاطی و طراحی لباس رو شروع کنم یا صنایع دستی. رشته ی قبلیم هم کامپیوتر بوده و لیسانس دارم. حالا برای ادامه موندم بین این دو تا رشته و اینکه الان یه دوره ی متریک با مربی خوب پیدا کردم و تصمیم دارم فعلا برای شروع یه دوره ی نازک دوزی رو بگذرونم تا بعدا که تصمیم می گیرم برای ادامه. حالا بین متد متریک و متد مولر موندم کدوم رو یاد بگیرم، اگه بخوام خیاطی رو ادامه بدم درسش رو هم می خونم و شاید یه روز بخوام از ایران برم. در کل می خوام که وقت و هزینه ای که صرف یادگیری می کنم مفید باشه، شما کدوم رو پیشنهاد می کنی؟

    • آرین گفت:

      سلام بهنوش جان،
      شرایطت خیلی شبیه من با این تفاوت که من از ۸ سالگی خیاطی کردم 🙂
      اگر آدم صبوری هستی خیاط موفقی می‌شی چون خیاطی صبر و حوصله لازم داره بیش از کامپیوتر خصوصا برنامه نویس و تحلیل که من کارکردم.
      من خودم متد مولر رو ترجیح می‌دم چون خیلی دقیق‌تر هست و البته پیچیدگی‌هاش خیلی بیشتر.
      اگر مربی خوب در زمینه متریک داری و هیچ آشنایی با خیاطی نداری می‌تونی متریک رو شروع کنی ببینی اصلا دوست داری بعد از مثلا تموم کردن بخش دامن‌ها که یکم مسلط شده باشی، کتاب دامن مولر رو بخری و خودت مطالعه کنی اگر حس کردی آمادگیش رو داری و البته علاقه، یا خودت شروع کنی به تست کردن یا یک مربی خوب توی شهری که هستی برای متد مولر پیدا کنی و …
      برای طراحی لباس هم یکم که از خیاطی‌ات گذشت دوره طراحی دست آزاد، خصوصا طراحی فیگور رو شروع کن، لازمت می‌شه حسابی. درباره رنگ‌ها و رنگ شناسی هم بخون.
      من نظرم اینه که یک خیاط خوب با پشتکار و غلاقه طراح خوبی می‌شه، اما عکسش نه چون دیدی از روش ایجاد لباس نداره (مثل رشته خودمون که یک تحلیل‌گر خوب حتما برنامه نویسیش خوب بوده و صرفا تحلیل نخونده)
      خیلی حرف زدم، هرجا هستی موفق باشی و موفقیت با تمرین و ممارست بدست می‌یاد.

  3. بهنوش گفت:

    خیلی خوشحال شدم که به این زودی جواب دادی، خیلی ممنونم.
    راستش من حدود یک سال پیش متد گرلاوین رو بدون تحقیق در مورد متد ها شروع کردم که هم به خاطر وسواسم و هم به خاطر خوب نبودن معلمم اوائل بالاتنه رهاش کردم. در کل انتظار داشتم همون لباس های اولی که می دوختم مثل لباس های مارک دار در بیاد! البته از بس که اصلاح کردم و باز کردم و دوختم کارام خیلی تمیز شدن ولی خودم زده شدم. الان می دونم که با تمرین به جایی که می خوام می رسم. این آموزشگاهی که جدیدا پیدا کردم بیشتر روی متد متریک اصرار داره و دلایلی که برای بهتر بودن متریک به مولر میاره مثلا اینه که بعد از برش و دوخت قابل اصلاح نیست و اگه آستینش خوب نباشه نمی شه درستش کرد یا اینکه پنس های پشت به زیبایی متد متریک نیست و بیشتر برای ضخیم دوزی مناسبه. به نظر شما درست می گه؟ جالبه که همراه دوره ی نازک دوزی یه دوره ده جلسه ای برای طراحی داره تا جایی که به رنگ می رسه.

    • آرین گفت:

      من هم با گرلاوین شروع کردم، کلا همه متدها برای زیباترشدنشون فوت استادی دارند و البته نیاز به اصلاح مگر این‌که اندازه‌های مدل با اندازه‌های جدول سایز اون متد یکی باشه که توی ایران غالبا اینجوری نیست و مجبور به اصلاح هستی.
      دلایلی که گفته رو اصلا قبول ندارم، خیلی جاها هم می‌گن متریک فقط برای ضخیم‌دوزی خوبه و باید زیاد اصلاحش کرد. من به شخصه خودم تا الان نقره و مولر رو بیشتر دوست داشتم توی متدها ولی این‌که مثلا تو یه جایی به این نتیجه برسی که اگر توی کشیدن الگوی بالاتنه متد نقره اگر پشتت لباس به سبک گرلاوین پنس بگیری بهتره (چیزی که خانم نیکرو بهش رسیده و البته درست هم هست) نیاز به زمان و خبرگی داره یا یک مربی مثل خود ایشون که دلسوزانه این فوت‌های استادی رو آموزش بدن.
      اگر قبلا گرلاوین رو کار کردی پس دیدی نسبت به خیاطی داری، می‌تونی دوتا متد دیگه رو با هم شروع کنی و ببینی خودت با کدومش بهتر کنار میایی.
      دلیل این‌که میگم خیاطی صبر و حوصله می‌خواد همینه چون ممکنه بارها بشکافی و بدوزی تا مثلا به این نتیجه بررسی که برای این تیپ آدم‌ها این پنس یا این برش (توی متدی که داری کار می‌کنی) اگر تغییر بدی بهتره.
      یک توصیه، هرچند من خودم هم خیلی وسواس داشتم و دارم و اذیت شدم بخاطرش، اگر می‌تونی اول راه وسواست رو کم کن، این حرفی بود که مربی‌هام همیشه به من می‌گفتن ولی من نتونستم تا به امروز 😐

      • بهنوش گفت:

        پس شما هم وسواس داری، چه جالب که اینقدر شرایطمون شبیهه. مربی جدیدم که به من گفت کسی که وسواس داره خیاط نمی شه. من خیلی وقته این نتیجه رسیدم وسواس رو باید کنار بذارم چون همه جا اذیتم می کنه و کاملا درکت می کنم، در کل هر چیزی به تعادلش خوبه. از این به بعد سعی می کنم کنترلش کنم.
        این گفتن نکات و فوت های استادی خیلی خوبه، به نظرم مربی جدید همینجوریه چون هر سوالی که می پرسی حتی اگه مربوط به اون کلاس نباشه هم جواب می ده. ولی برعکس مربی قبلی من… واقعا ممنون به خاطر راهنمایی های خوبت، خیلی بهم کمک کردی. فردا دوباره با مربی ها در مورد مولر و متریک صحبت می کنم، متد نقره رو برای اولین باره می شنوم و بعید می دونم کرمان آموزش داده بشه.
        الان قسمت درباره من سایتت رو دیدم. به خاطر مادر عزیزت ناراحت شدم، روحشون شاد. من هم مادرم سرطان داشتن اما چون دکتر اول بیماری متوجه شد تونستن که مهارش کنن. چه مادر خوبی، که اونقدر بهت اعتماد به نفس دادن و مشوقت بودن. دقیقا یکی از انگیزه های من برای شروع این رشته، لباس های تکراری و زشت و بی کیفیت مغازه هاست. خوشحالم که باهات آشنا شدم…

        • آرین گفت:

          مهم اینه که خودت کدوم متد رو دوست داری 🙂
          من هم بعید می‌دونم چون آقای نقره، مبتکر این متد خودش ساکن مشهد هست و شاگردهاش هم تا الان اینجا بودن. شاید در آینده.
          ممنونم بهنوش جان، منم خوشحالم از آشناییت، هرجا هستی در کنار خانواده و مادرت موفق و پیروز باشی 🙂

        • بهنوش گفت:

          ممنونم عزیزم، شما هم موفق باشی. :*

  4. poneh گفت:

    سلام ارين جان ممنون بابت راهنمايي هاتون تونستين مشكلمو حل كنين اخه گفتين شب روز جمعه خبرشو ميدين

    • آرین گفت:

      سلام پونه جان،
      مشکل رو با یکی از اساتید مطرح کردم، من رو فرستاد دنبال بررسی یک مسئله، چند روز دیگه بهت جواب نهایش رو می‌دم، باید مطمعن بشم خودم.

    • آرین گفت:

      سلام مجدد، پونه جان من الگوت رو کشیدم، با دوتا از اساتید هم صحبت کردم، نتایج جالبی داشت.
      توی الگوی نقره احتمال این‌که سرشانه جلو یک سانت از پشت بیشتر باشه خیلی روال هست، اما وقتی خطوطی که باید دوخته بشه رو روی هم قرار بدی اختلاف وجود نداره، به عبارتی اون یک سانت می‌ره توی فضای اضافی دوخت.

      جالب‌تر این هست که توی مولر سرشانه پشت باید ۱ سانت از جلو بزرگتر باشه و موقع دوخت خورد بخوره چون پشت توی شونه یک برجستگی داره که اینکار باعث زیباتر خوابیدن لباس روی تن می‌شه.

      ممنون از سوالی که پرسیدی، خیلی چیزها یاد گرفتم برای رسیدن به جوابش.

  5. پونه گفت:

    ممنون عزيز.لطف بسيار كردين چون همين جور منتظر جوابتون بودم.يعني هنگام دوخت سرشانه جلو هم كمي خورد مي خوره هنگام دوخت؟

    • آرین گفت:

      نه خورد نمی‌خوره، توی اضافات باید زیاد داشته باشی نه توی خود اندازه سرشانه.
      ببین الگوی نقره خود الگو + جای دوختش هست دیگه، توی اون جای دوخت هست که اضافه داری نه اندازه سرشانه، به عبارتی خط دوخت‌ها باید روی هم قرار بگیره.

  6. پونه گفت:

    سلام ممنون از راهنمايي هاتون. شرمنده كه سوال زياد مي پرسم.الگوي نقره + جاي دوخت و براي گشادي لباس بايد خودمون جا بزاريم كه ميشه 1/2 سينه يا باسن + اضافات دوخت + اضافات گشادي كه قسمت سينه و باسن به دلخواه گشاد مي كنيم
    ايا براي رسم قسمت خط كارور و خط شانه علاوه بر 1/2 كارور +1 بايد اضافه براي گشادي بكنيم يا نه همون مقدار كافيه؟

    • آرین گفت:

      سلام پونه جان،
      بخش اول سوالت دور سینه، باسن و کمر هر سه + اضافه می‌شه و اندازه‌های جدید بدست می‌اید.
      بخش دوم، حتما ۱/۲ تمام شانه و کارور + یک سانت رو علامت می‌زنی روی خط‌های خودشون وگرنه تنگ می‌شه لباس توی ناحیه کارور

  7. marzieh گفت:

    سلام وخسته نباشید یه سوال داشتم راستش من دوره نازک دوزی و گذروندم به روش گرلاوین، اما خیاطیم در سطح سادست اما الان رشته طراحی پوشاک کاردانی به کارشناسی شرکت کردم می خواستم بدونم این رشته چجوریاست فقط طراحیه یا دوختم داره؟خیاطی و دوس دارم اما چن خوب بلد نیستم یعنی خوب آموزش ندیدم فک میکنم موفق نمیشم ،الان دوس دارم کسی راهنماییم کنه.اگه ممکنه درباره این رشته توضیحاتی بدین ممنون.

    • آرین گفت:

      سلام مرضیه جان،
      توی رشته طراحی پوشاک دوخت هم داره، توی سرفصل‌ها بهت روش مولر رو باید درس بدن و بر اساس نظر استاد یک یا چند پروژه رو باید اجرایی کنی، برخی پروژه‌ها هم اصلا متریالش پارچه نیست، مثلا گیاهه، CD و …. نگران نباش، اگر غلاقه داشته باشی و پشت کار حتما موفق می‌شی فقط زمان لازم داری.

  8. شقایق گفت:

    سلام سایت قشنگی دارین…میخواستم بدونم متد نقره رو کامل یاد گرفتین؟نظرتون دربارش چیه؟شما مشهد هستین؟آدرس آموزشگاه آريالای نقره رو لطف میکنین؟موفق باشین.

    • آرین گفت:

      سلام شقایق جان،
      ممنونم عزیزم.
      هنوز در حال آموزش و تکمیل هستم. من خودم پیش یکی از شاگردهای ایشون رفتم و با توجه به تجربه و تعریف‌ها و البته هزینه ایشون رو بیشتر بهت توصیه می‌کنم.
      آدرسشون هست:
      مشهد، بلوار پیروزی، نبش پیروزی 61، طبقه فوقانی الکتریکی بهروز، زنگ دوم، پلاک 95، مزون سنجاقک

  9. پونه گفت:

    سلام ارين جان.اميدوارم هميشه موفق باشين. در يكي از سوالاتي كه ازشما در مورد اضافه گذاشتن واسه گشادي بالاتنه پرسيدم شما گفتين
    توی خود الگو اضافات درنظر گرفته شده که از ۴ سانت در کل الگو هست تا ۱۰ سانت و بستگی داره به اینکه چقدر بخوای لباس آزادی داشته باشه، برای یک لباس چسب همون چهار سانت کافی هست. باز هم اندازه‌ هات رو که بزاری روی الگو بهت می‌گم.
    اينهارو كجاي كتاب توضيح دادن من نديدم؟ من مثلا براي كادر الگو بالاتنه با پنس سرشانه
    1/2 باسن +5 سانت گشادي گذاشتم +6سانت كه خودش فضا واسه دوخت گذاشته صفحه 45 كتاب كه از اين 6 سانت فضا كه گذاشته 3.5 براي جلو و 2.5 براي پشت و از هر طرف 2.5 سانت واسه دوخت ميره
    ميدوني ارين جان من با همين اندازه هاي كه توي جزوه هستش كه فقط اندازه 1/2 باسن + جاي دوخت هست الگو ميكشم شبيه الگو كتاب در مياد ولي براي گشادي لباس چيزي نذاشته و بايد خودمون بزاريم و توضيحي در اين مورد در كتاب داده نشده واسه همين توي الگو كشي دچار اشتباه ميشم
    مثلا من 5 سانت به عرض كادر واسه گشاد بودن جا گذاشتم خوب توي خط سينه و توي خط باسن لحاظ كردم .قد كف حلقه با توجه به جدول اندازش مناسبه.حالا كه مي خوام گودي حلقه رسم كنم از بعد 2.5 سانت جاي دوخت در الگو جلو به همان مقدار بايد از خط قد حلقه g بالا برم نقطه اي كه تعييين ميشه o خيلي زياد ميشه و از خط كارورم بالاتر ميره.اينجاش فكر كنم يك اشتباهي داره نبايد اينطور بشه.ااميدوارم هميشه موفق باشين

    • آرین گفت:

      سلام پونه جان،
      برای لباس چسبِ چسب چیزی اضافه نمی‌کنیم و صفر هست،‌ اون ۴ تا ۱۰ سانت برای گشادی لباس هست که اضافه می‌شه به اندازه کامل کمر، کامل باسن و کامل سینه نه تقسیماتش (منظورم از تقسیمات مثلا ۱/۲ دور باست هست چون گشادی چند برابر می‌شه). چهارسانت یک لباس معمولی هست که چسبِ چسب نیست مثل دکلته اما گشاد هم نیست.
      علاوه بر اون وقتی داری کادر الگوت رو میکشی دور باسن یا سینه (هر کدوم بزرگتر هست) رو + ۵ سانتی‌متر می‌کنی که جای دوخت‌ها رو توی زمان رسم الگو بهش اضافه میکنی.
      برای اینکه قاطی نکنی، اگر ۴ تا ۱۰ سانت رو اضافه کردی، اندازه‌های جدید باسن، سینه و کمرت رو به جای قبلی‌ها بنویس و فکر کن اصلا قبلی‌ها وجود نداشته.
      این‌ها سر کلاس مربی توضیح داد و توی کتاب نیست، توی کتاب من صفحه ۳۸ و ۳۹ درباره اضافه‌هایی که برای دوخت می‌زاریم صحبت شده‌است.
      برای کف حلقه یک سری محاسبه بهمون یاد دادن، مثلا برای دور سینه ۹۶ کف حلقه ۲۶.۲ بدست می‌آد:

      اختلاف پشت و جلو کف حلقه رنج اندازه دور سینه
      ۲۳ ۸۰-۹۰
      ۱ ۲۴ ۹۰-۱۰۰
      ۲ ۲۵ ۱۰۰-۱۱۰
      ۳ ۲۶ ۱۱۰-۱۲۰
      ۳ ۲۷ ۱۲۰-x

      محاسبه کف حلقه برای دور سینه ۹۶ سانتی‌متر: 96 (0.6 استخراج می‌شه از این اندازه که همون ۶ تقسیم بر ۱۰ هست)=> 24.6(کف حلقه + 0.6) + 1.6 (اختلاف پشت و جلو = 0.6)= 26.2

      اگر باز هم برات واضح نیست، باید یک نفر حضوری برات یک‌بار الگو رو بکشه که قشنگ جا بیفته، اگر مشهدی می‌تونیم یک روز این‌کار رو با هم انجام بدیم.

      • آرین گفت:

        لازم می‌دونم این توضیح رو برای محاسبه کف حلقه اضافه کنم که، اندازه‌های اختلاف پشت و جلو و کف حلقه ثابت هست، دور سینه مدل رو که اندازه میگیری توی یکی از رنج‌ها قرار میگیره، هرچی از حداقل رنج بیشتر هست (مثلا توی ۹۶ شش سانت بیشتر از ۹۰ بود) رو بر ده تقسیم میکنیم و با کف حلقه و اختلاف پشت و جلو جمع میکنیم؛ حاصل با هم جمع و کف حلقه نهایی بدست میاد.

  10. پونه گفت:

    سلام عزیزم ممنونتم که انقد مهربونانه راهنمایی می کنین باشه
    حتما مطالعه می کنم دوباره می کشم متوجه نشدم حتما باهاتون هماهنگ می کنم.

  11. فهیمه گفت:

    سلام .آرین جان برای رسم آستین باید دور حلقه رو تقسیم بر 3 +1 کنیم تا اندازه خط کف حلقه رو بدست بیاریم .برای بدست آوردن دور حلقه فرمول خاصی وجود داره مثل اندازه کف حلقه در الگوی بالاتنه؟یا باید خودمون بعد از رسم بالاتنه دور تا دور حلقه رو اندازه بزنیم ؟ممنون از لطفت.

    • آرین گفت:

      سلام فهیمه جان، گدوم متد منظورت هست، مولر؟

      • فهیمه گفت:

        سلام .روش آقای نقره مد نظرم هست میخواستم بدونم دوره حلقه رو برای رسم آستین چه جوری محاسبه میکنن؟ممنون.

      • afrooz گفت:

        با سلام
        من میخوام خیاطی رو شروع کنم به خاطر علاقه زیادی که دارم کلا هیچ اموزشی هم ندیدم
        به نظر شما بهتره با چه متدی شروع کنم که کار دوباره نشه
        من واسه یادگیری عجله ندارم چون این کار رو واسه تهیه لباس خودم میخوام انجام بدم
        من ساکن غرب تهران هستم اگر آموزشگاه خوبی هم سراغ دارین بگین
        مرسی

        • آرین گفت:

          سلام عزیزم، پیشنهاد من به کسایی که تازه می خوام شروع کنن استفاده از الگوهای آماده است تا خودشون رو محک بزنن علاقه و پشتکار رو دارن یا خیر. متد مولر خوب هست برای شما. من در غرب تهران متاسفانه جایی رو نمیشناسم،
          موفق باشی ❤

    • Reza noghreh گفت:

      سلام.
      بعد از رسم الگو دور حلقه ها رو البته بدون در نظر گرفتن جای دوخت اندازه بزنید.
      البته سقفش 18 تا 19 سانته

  12. فهیمه گفت:

    یااینکه بعد از رسم الگوی بالاتنه خودمون دور حلقه رو اندازه میزنیم؟

  13. فهیمه گفت:

    آرین جان سوال دیگه هی هم دارم .در روش آقای نقره باید برای جای دوخت روی خوده الگو جا بذاریم؟مثلا دور باسن+جای دوخت که در دور سینه اضافه شدنش باعث میشه کف حلقه هم به مراتب تغییر میکنه ! پس اگه این طوری باشه بهتر نیست جای دوخت روی پارچه بذاریم؟ممنون

  14. ati گفت:

    سلام من میخام خیاطی یادبگیرم ازخیاطی هم هیچ سر رشته ای ندارم میشه راهنماییم کنیدکدوم روش بهتره؟

  15. زهره گفت:

    میشه توضیح بدید که خیاطی سیلور چجور متدی هستش؟

  16. سحر گفت:

    سلام دوست عزیز
    من دارم ی دوره نازک دوزی به روش متد پارسی یاد میگیرم.کسی از این روش خبر نداره ومیگن که یه روش الکی و ساده هس.
    میخوام الان روشمو عوض کنم چه روشی بهتر هس واندامی در میاد واینکه میخوام شیک باشه
    خواهشا کمکم کنید

  17. سحر گفت:

    سلام دوست عزیز…
    من دارم ی دوره نازک دوزی به روش متد پارسی یاد میگیرم.کسی از این روش خبر نداره ومیگن که یه روش الکی و ساده هس.
    میخوام الان روشمو عوض کنم چه روشی بهتر هس واندامی در میاد واینکه میخوام شیک باشه
    خواهشا کمکم کنید

    • آرین گفت:

      سلام سحر جان، من این روش رو نمیشناسم، اما این دلیل نمیشه که روش بدی باشه! شما به خروجی کار دقت کن که تمیز هست یا نه.
      مولر و گرلاوین خوب هست

  18. mahsa tabaar گفت:

    سلام وقتتون بخیر
    ببخشید می خواستم بپرسم میشه از سی دی آموزشی خیاطی یاد گرفت؟ من خیلی علاقه دارم اما وقتشو ندارم.اگه سیدی آموزشی خاصی رو می شناسین میشه بهم معرفی کنین؟
    ممنونم

    • آرین گفت:

      من سی‌دی خاصی رو نمی شناسم اما میتونی از مجله‌های کوک، اشراق و … استفاده کنی یا سایت کوک که توش الگوی آماده داره و شما فقط دوخت انجام بدی

  19. مریم گفت:

    سلام وقت بخیر. منم کلی وقت گذاشتم رفتم کلاس آموزشی متریک ولی اصلا ظریف کاری بهم یاد ندادن الان دورم تموم شده ولی حتی نمیدونم پنس چیه میخام برم یجای معتبر همه بهم میگن برو از اول گلاوینو یاد بگیر اگه شما شرایط منو داشتید چکار میکردید؟ یاد گرفتن چنتا روش اصلا فایده ای داره؟ یا همون متریک رو برم قوی کنم.سپاس از توجه و کمکتون

    • آرین گفت:

      سلام مریم جان، همون متذیک رو قوی کن. من خیلی‌ها رو میشناسم که با روش متریک لباس‌های حرفه‌ای می‌دوزن. گرلاوین هم نقاط ضعف خودش رو داره. این دوتا سبک کاملا متفاوته، متریک تا جایی که من می دونم تو تن اصلاح می‌شه.
      یاد گرفتن چندتا متد نه تنها بد نیست بلکه خوب هم هست اما هدف اصلیت از خیاطی چیه؟ دوست داری مثل من از همه چیز سر دربیاری؟ من هدفم خیاطی نیست و طراحی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.